Over Radio Plasky

Radio Plasky is het zendstation van de gebroeders Plasky. Radio Plasky brengt haar luisteraars nieuws over het nieuws. Want als de media niet over ons schrijven, schrijven wij wel over de media. In ontbering van subsidies en zendmasten is onze ether voorlopig beperkt tot deze weblog. Subsidies en zendmasten mogen daarom altijd naar de studio gemaild worden.

Eind 2017 heeft Radio Plasky het socialemediaplatform Twitter overgenomen. Sindsdien kan u onze twitterfeed, vol hashtags en handles, rechtstreeks op onze zender beluisteren.

Radio Plasky beschikt, zoals het ware radiostations betaamt, ook over een webcam. Daarmee kan eenieder met te veel tijd en te weinig hobby’s volgen hoe er op de redactie volstrekt niets gebeurt.

Radio Plasky laat zich ook geregeld interviewen, zoals dat hoort voor media die zichzelf geweldig belangrijk vinden. Indien u nog met vragen zit over onze zender, vindt u het antwoord mogelijk in een dezer boeiende vraaggesprekken:

7 gedachtes over “Over Radio Plasky

 1. (diepe zucht van ontroering)

  Een zielsverwant. Eindelijk. Fouten in De Standaard. De navelstaarderij van de journalisten. De valse noot van de pianist waarop je soms een heel machinegeweer wil leegschieten. ’t Is te mooi om waar te zijn.

  Veel schrijfplezier voor jou en leesplezier voor mij!

 2. fijne blog hebben jullie daar broeders! het medialandschap (vreselijke term) kon wel wat daltons gebruiken. ook het feit dat jullie doorlinken naar mijn held steven feys strekt jullie tot eer.
  alleen die baseline…
  “sarcasm is the lowest form of wit”

 3. Ha blogkompanen,

  Het had wat voeten in de aarde. Zestien varianten van de naam [plazki] proberen zoeken en uiteindelijk via de blog van Koen Fillet (brrr) op jullie pagina terechtgekomen.
  Mooi hoor, dat wel.

  x

 4. Plasky ontdekt dankzij de bureau naast mij. Heerlijk stukje web.

  Van iemand die vers is in blogland

  B.

 5. Blij om eindelijk een radiozender te hebben gevonden die een curies gesuis achterlaat tussen de oren.
  Een zender waar iemand als ik tot hier toe enkel over kon fantaseren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s