#696

Een groot project verliep niet helemaal zoals onze PR-afdeling dat gewenst had. De pers had er lucht van gekregen, en dus gaf een collega het ene interview na het andere aan de ene journalist na de andere.

Omdat het een tamelijk technische aangelegenheid was, was deze woordvoerster geen getrainde mooiprater, maar een inhoudelijk experte. Later sprak ik haar hierover, aan de waterkoeler in de gang die onze kantoren verbindt.

— “Ben je dan nog nerveus, voor het zoveelste interview?”
— “Goh, ja. Journalisten van de New York Times of zo, die weten wel waarover ze schrijven. Die kennen de gevoeligheden van het dossier en vragen daar dan over door, dus je moet altijd alert blijven. Maar voor de Belgische journalisten ben ik niet nerveus, hoor. Die zijn blij met elk antwoord. Dat zijn heel makkelijke interviews, dat doe ik bijna op automatische piloot.”

4 gedachtes over “#696

  1. Het begint wel erg vervelend te worden wanneer luisteraars niet alleen luisteren, maar dat ook nog eens aandacht blijken te doen. Ik veronderstel dat Wendy verwijst naar deze uitzending.

    Wil iedereen die naar ons luistert in het vervolg alsjeblieft doen alsof dat per ongeluk is? Anders gaat Auguste weer lopen zeuren, en we waren net zo goed bezig met onze dalende luistercijfers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s