De Kaatprijs 2013 (bijna)

Het is vandaag één jaar geleden dat onze prachtige luisteraar Kaat van ons is heengegaan. We kunnen daarom treuren, maar wat schiet zij daarmee op? En wij? Ook niet veel.

Daarom is het een veel beter idee om opnieuw een Kaatwedstrijd uit te schrijven. Zij heeft ook daar niet gek veel aan, maar wij kunnen dan toch nog eens lachen.

Vorig jaar was het in elk geval een fantastisch schouwspel, met enkele sterke inzendingen van enkele sterke kandidaten. Maar vooral met een nasleep van bitsige conflicten, beschuldigingen van nepotisme, en afkoopsommen.

Benieuwd of we dat niveau dit jaar evenaren! Binnenkort op uw favoriete zender: de Kaatwedstrijd 2013!

(Zodra het wat minder druk is op kantoor.)

LINKS:

4 gedachtes over “De Kaatprijs 2013 (bijna)

  1. Dat jaarlange stilzwijgen van Kaat heeft haar al meer lof en roem opgebracht dan alle poëtische ijver van je andere luisteraars samen. Dit strookt geheel met de teneur van de redactievergaderingen, met evidente conclusies voor je gehoor. Anderzijds zijn er nu ook niet zó veel wedstrijden waar de jury tegelijk streng en gevat is, dus zullen we maar weer tegen beter weten in de lei en griffel bovenhalen.

  2. De echte Kaat is zij die onder dit e-mailadres (dat enkel door Radio Plasky kan gecheckt worden) voor de nodige eindredactie zorgt/zorgde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s