Het gaat ontzéttend goed met de Vlaamse media, danku!

Dames en heren,

Aan allen die goede journalistiek brengen: proficiat. Aan allen die geen goede journalistiek brengen… ook proficiat, zeker!

Het gaat namelijk goed met de Vlaamse media, danku! Dat komt omdat wij, zeg maar gerust: excelléren in het maken van journalistiek! Ja, zowel de goede, allez, soms toch, als alle andere. Maar in Vlaanderen is eigenlijk álle journalistiek goed! Ja!

Nu heeft dat natuurlijk te maken met globaliseren en informatie en technologie en know-how, want dat is Engels, en relevantie en attitude — een positieve constructieve heelerglieve journalistieke attitude welteverstaan! Ik zou bijna zeggen: een attitude die de Vlaming slimmer, sterker en welhaast Vlaamser maakt. Want wat we zelf doen, daarover moet men zwijgen, of hoe ging die uitspraak weer?

Waar zat…? Oh ja, de journalistiek. Goed, danku, zeer goed, kritische-denkers-goed, zeepverkopers-goed tot zelfs schitterend goed! Dankuwelalstublieft!

Anders zou niemand ons toch nog lezen, nietwaar? Dat er veel volk naar ons kijkt maar ook leest of luistert, we staan immers voor diversiteit, nietwaar, het moet voor ons niet bij kijken blijven, al kijk ik zelf al eens gaarne naar die blonde van het zevenuur…

Maar goed, ik dwaal af: dat er veel volk, schoon volk , veel schoon volk van die goede Vlaamse journalistiek kan genieten — ja, dat is het woord — kan genieten, dat bewijst dus dat wij niet geven wat de massa wenst! Alstublieft!

…doen we beter, ja, dat: waarover men niet spreken kan, doen we beter. Danku!

Deze man gaat volgens zijn eigen website schuil onder de pseudoniemen Luc Rademakers, Wim Willems, Emmanuel Rottey, Carl Voet en Griet De Craen. En het gaat goed met hen allemaal, danku!

LINKS:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s