Een deugddoende modderkuur

Wij kijken met veel plezier naar de modderschermutseling tussen PVDA+ en N-VA. Hopelijk ontaardt zij spoedig in een grootschalige modderoorlog. Tot voor kort vlogen linkse partijen vooral mekaar in de haren en rolden rechtse partijen liefst vechtend over straat met andere rechtse partijen. Maar in Antwerpen hebben de gemeenteraadsverkiezingen orde op zaken gesteld: daar krabben links en rechts mekaar weer lekker ouderwets de ogen uit.

PVDA+ en N-VA hebben allebei hun extremistische kantjes waarmee ze liever niet in het nieuws komen. Dus hoe steek je de ander beter stokken in de wielen dan door zijn zwarte bladzijden eens met een ferme schijnwerper te belichten? Die bladzijden lezen wij dan in de pers, prettig leesvoer is dat.

Wist u dat de PVDA+ op een internationaal seminarie in mei 2012 nog haar steun heeft uitgesproken aan het Noord-Koreaanse, het Iraanse en het Syrische regime? Wist u dat Luk Lemmens, N-VA-lijsttrekker voor de provincie Antwerpen bij de jongste verkiezingen, in 2004 nog bloemen heeft gelegd op het graf van de iconische nazicollaborateur Staf De Clercq?

Wij wisten dat niet maar wij vinden dat allemaal zeer leerzaam. Vol ongeduld wachten wij op meer onthullingen. De verkiezingen in 2014 kunnen maar deugd hebben van zo’n modderkuur.

Een ander weinig stijlvol optreden van Luk Lemmens. Komaan Luk, toch geen gestreepte das op een geruit hemd!

LINKS:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s