Elementaire beleefdheid

Wij zijn erop geattendeerd dat ons destijds een compliment is gemaakt via het heilloze medium Twitter:

Omdat wij goede manieren hoog in het familiewapen dragen, willen wij dit compliment graag retourneren: beste Jans Eurinck, wij hebben er ook geen idee van wie u bent. Good job!

6 gedachtes over “Elementaire beleefdheid

  1. Ik ben vrij zeker dat De Rechtzetting wordt gemaakt door dezelfde figuren als destijds de Nieuw-Gentse alliantie. Er zitten in elk geval Gentenaars in de redactie.

    De gebroeders Plasky zijn gewoon de gebroeders Plasky.

    Janseurinck daarentegen is Walter Van Steenbrugge.

  2. Heren. Het stemt mij ongerust dat u in aanraking bent gekomen met het medium Twitter. Ik hoop dat u niet overweegt dit te gaan gebruiken in uw radio uitzendingen. Diverse andere media beginnen stilaan op de gesproken firehose te lijken. Ik neem aan dat dit geenszins de bedoeling van dit station is?

  3. Twitter is helaas niet te ontlopen, precies omdat diverse andere media er zo graag over berichten, in potsierlijke pogingen om modern over te komen. Het is één van de redenen waarom onze hoofdredacteur de site van De Standaard onbereikbaar heeft gemaakt via de computers op onze redactie.

    Vrees niet, beste Jans: als welopgevoede zender weten wij hoe het hoort. Een radiostation maakt radio, en niets anders. Wij houden ons ver van Twitter, en trouwens van dat hele internet, met al zijn podcasts, weblogs en front end usability testing environments.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s