Vacature bij De Standaard

Om voor De Standaard te kunnen gaan werken, moet je een slimmerd zijn. Dat geldt zowel voor de ijdelste chef-Wetstraat als voor de nederigste eindredacteur want dommeriken, daar kunnen ze niets mee doen op De Standaard! Om de slimmerds er uit te kunnen halen, werft De Standaard creatief aan.

Deze vacature bijvoorbeeld, is op dit moment vermomd als pagina op DS Online. Het gaat om een eindredacteur met een specialisatie in interpunctie. Om te solliciteren stuur je gewoon de gecorrigeerde pagina in.

Wij beproefden alvast ons geluk, maar wensen natuurlijk ook alle andere sollicitanten van harte succes!

Er wordt geopend met Duitse aanhalingstekens (onderaan) i.p.v. Nederlandse (bovenaan). Er wordt gesloten met secondetekens i.p.v aanhalingstekens, waarbij er bovendien een spatie teveel staat na de T.
Zie fouten in de titel.
Overal worden secondetekens gebruikt i.p.v. aanhalingstekens. Eén keer wordt een citaat wel gesloten, maar niet geopend (opnieuw met een secondeteken).
Overal worden secondetekens gebruikt i.p.v. aanhalingstekens
Er wordt een rechteraanhalingsteken gebruikt om te openen. En verder worden er secondetekens gebruikt i.p.v. aanhalingstekens.
Enkele aanhalingstekens in 3 zijn niet fout, maar inconsequent met het artikel; daar worden dubbele aanhalingstekends gebruikt voor citaten. In 5 worden minuuttekens gebruikt in plaats van aanhalingstekens.

Afsluitend: onder ‘video’ worden overal minuuttekens gebruikt in plaats van aanhalingstekens.

Bekijk de hele vacature. Over de hele website verspreid vindt u overigens talloze, soortgelijke vacatures. Succes!

5 gedachtes over “Vacature bij De Standaard

  1. Ik moet dringend op zoek gaan! Een job als eindredacteur zie ik wel zitten :-). Staat het e-mailadres of postadres naar waar ik mijn kandidatuur moet sturen er ook ergens bij? Ervaring is toch niet vereist hopelijk :-)?

  2. Bij deze solliciteer ik graag voor deze website.

    Enkele aanhalingstekens in 3 zijn niet fout, maar wel onzichtbaar. De enkele aanhalingstekens in 2 zijn inconsequent maar tenminste wel zichtbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s