Nieuwe sabamtaks eenvoudig te ontduiken

Sabam is, wij onderschrijven het ten volle, een duivelse organisatie. Niet voor niets rijmt de naam bijna op satan. De schimmige structuur en de absurde inhaligheid van Sabam dragen verder bij aan haar sektaire imago. Of ze bij de eerste nieuwe maan na de zomerzonnewende twaalf maagden offeren aan de oude goden valt niet met zekerheid te zeggen, maar wij weten bijna zeker van wel.

Dit gezegd zijnde, is het uw eigen dikke schuld als u centen moet afstaan aan dit clubje duistere aartsketters.

Door het duivelspact dat het VBO sloot met Sabam, moet er voortaan ook gedokt worden als er naar de radio wordt geluisterd op de werkvloer. Miljoenen neringdoeners overal ter wereld barstten in jammerklachten uit toen ze dit nieuws op de radio hoorden, maar wij bieden een vernuftige oplossing aan.

De demonische renegaten van Sabam heffen immers geen taks op het laten spelen van de radio maar op de muziek die de radio op de werkvloer afspeelt. En voor welke muziek laat u zich leegzuigen? Het grove seksisme van met goud behangen negermensen, het pneumatisch gehamer van cocaïnejunks, het emotioneel gekwijl van pubers die meer creativiteit aan de dag leggen in hun make-up dan in hun muziek.

Daarom: luister naar een station zonder muziek. Verlos uzelf van belachelijke kosten en belachelijke deuntjes en stem af op de Frankfurter Allgemeine van de ether: Radio Plasky. Bij ons bent u veilig voor Stijn Coninx en zijn apostatische apostelen.

Volgens zijn apostelen is hij een incarnatie van Nox Int Cijns, de vrekkige farizeeër die door Jezus uit de tempel werd gejaagd.
Volgens geruchten is hij een incarnatie van Nox Int Cijns, de vrekkige farizeeër die door Jezus uit de tempel werd gejaagd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s