De muziekindustrie leeft immers van incidenten

Het schijnt dat Tom Barman zich heeft aangesteld op de uitreiking van de M.I.A.’s. Wij vernemen het ook maar omdat die rel onze dagbladen heeft gehaald, een hele week lang. Wij volgen dat soort shows noch de vakpers. Maar als het dan toch in onze dagbladen komt, zijn wij niet te beroerd daar zonder een meer dan oppervlakkige kennis van de feiten een mening over te bedenken. Wat dat betreft zouden wij zo aan de slag kunnen bij onze dagbladen.

Wat is daar precies gebeurd op die prijsuitreiking? Welke artiest heeft wat gezegd over deze uiterst belangrijke muzikale kwestie, en waarom eigenlijk? Wij weten het niet en eigenlijk kan het ons ook geen moer schelen. In plaats van dat dus allemaal uit te zoeken, hebben wij gewoon de laatste single van alle betrokkenen nog eens beluisterd. Op basis daarvan concluderen wij dat Barman overschot van gelijk had.

Overigens vernamen wij uit goede bron dat zowel organisatoren als Milow zeer tevreden waren met Barmans gedrag. Zonder hem hadden ze maar half zoveel publiciteit gekregen. Wat meteen het enige is dat wij Barman verwijten.

Tom Barman heeft inderdaad een arrogante rotkop, maar in vergelijking met bijvoorbeeld Phil Spector is hij best een lieverd.
Tom Barman heeft inderdaad een arrogante rotkop, maar in vergelijking met bijvoorbeeld Phil Spector is hij best een lieverd.

3 gedachtes over “De muziekindustrie leeft immers van incidenten

  1. Dat is waarom ik Barman zo een toffe vindt. Een beetje op ’t randje, en daardoor krijgt hij dan iedereen op z’n paard.
    Geweldig om daarop toe te kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s