Winstwaarschuwing

Het enige medium dat kalm leek te blijven over het naderen van de finaleweek van De Slimse Mens, was de VRT zelf. In alle kranten stonden deze week grote stukken over het spelprogramma. Omdat ze ook al wekenlang kleinere stukken brengen, De Standaard zelfs na elke aflevering, vroegen we ons wat er in godsnaam nog aan nieuws te brengen viel. Bijster weinig, zo bleek.

Toch één ding dat de moeite was, en wel deze uitspraak van Rik Torfs, zogenaamd jurylid van de quiz, in Zeno:

Rik torfs in De Slimste Mens. Dat hij er als jurylid zit, is enkel omdat hij als presentator nog grotere rampen zou kunnen aanrichten.
Rik torfs in De Slimste Mens. Dat hij er als jurylid zit, is enkel omdat hij als presentator nog grotere rampen zou kunnen aanrichten.

Als je het woord ‘seks’ uitspreekt, is er al een redelijke kans dat het publiek begint te lachen. Maar dat moet je geen vijf of zes keer doen […].

Wij gaan daar nu geen commentaar op geven, maar kondigen alvast aan dat Plasky Statistics eind deze week een studie zal publiceren over de veronderstelde grappen van Rik Torfs in De Slimste Mens. Het onderzoek loopt nog, maar de voorlopige resultaten lijken erop te wijzen dat bovenstaande uitspraak pijnlijk met de statistische realiteit in botsing zal komen.

2 gedachtes over “Winstwaarschuwing

  1. Ik bewonder Rik Torfs stiekem wel. Je moet het maar klaarspelen om op je eentje even flauw te zijn als een voltallig HT&D-panel.

  2. Ik hoop dat, als hij ooit moet zetelen in een assisenzaak, de macht der gewoonte hem niet overvalt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s