Prioriteiten bij De Morgen

Hoeveel van de 26 jobs zou men kunnen redden door vanaf heden geen geld of arbeidsuren meer te investeren in Vamos en Wax? Of nog: door Jules Hanot en Agnes Goyvaerts op droog zaad te zetten?

Advertenties

6 gedachtes over “Prioriteiten bij De Morgen

  1. Zou het niet kunnen dat Vamos en Wax geld opbrengen ipv kosten? Ik stel de vraag, meer niet. En Agnes Goyvaerts, misschien betaalt die wel om te mogen werken bij DM?

  2. Ik ben wel voor Wax. Vier keer per maand krijgen vrouwen gewoon een gratis afkooksel van de Elle gratis bij hun krant! Weet je wel hoeveel glossy’s kosten? Dat neemt niet weg dat ik het een belediging voor de vrouwelijke intelligentie vind. Als ik Catherine Ongenae dan ‘Vechten voor een krant is vechten voor een goede krant.’zie posten op facebook, ween ik een beetje vanbinnen.

  3. Ik was anders volledig serieus. Hoeveel meisjes/vrouwen besteden maandelijks een euro of 20 aan bladen als Marie-Claire, Elle, Vogue, … ? 5 euro per stuk voor een magazine met meer reclame dan artikels, vol met achterhaalde ‘wetenschappelijke’ visies op genderverhoudingen. In Wax staan misschien minder mooie prentjes, maar je krijgt wel lichte onzin – vaak van een toch net iets hoger niveau – zonder alle reclame. In tijden van laagconjunctuur kunnen alle fans van glossy’s geld besparen door elke zaterdag De Morgen te kopen, in plaats van hun maandelijke rommel. Prima toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s