“Dát is wat mij drijft!”

Soms komt een mens in Leuven. Meestal heeft hij daar spijt van.

Bijvoorbeeld omdat hij de ontiegelijk slecht gelay-oute Campuskrant onder ogen heeft gekregen, met als blikvanger het foeilelijke interview met rector Marc Vervenne. De laatste woorden van de man, die ook wel bekendstaat als zijnde slapper dan een penis die eindelijk ontspant na twaalf dagen aan een stuk in geërecteerde toestand te hebben verkeerd, zijn:

(…) het beleid aan deze universiteit is het werk van een ploeg. In de stijl die we tot nu steeds hebben gehanteerd: open, met grote bereidheid tot luisteren. Maar ook: kordaat en besluitvaardig.

Nu beschikt Campuskrant sowieso al niet over te weinig opslagruimte voor haar kritische instelling, maar dit is toch wel erg verdacht. En wat blijkt, als we ons licht opsteken bij de vliegen van het rectoraat? Het interview is er gekomen op nadrukkelijk vraag van de rector zelf en zijn kabinetschef Freddy Jochmans, die beiden vonden dat Vervenne de laatste tijd niet positief genoeg in de media was geweest.

Tja, de ijdelheid van een rector…

Advertenties

Een gedachte over ““Dát is wat mij drijft!”

  1. Een falend communicatiebeleid, daar in Leuven. Sinds wanneer is de oplossing voor ‘niet positief genoeg in de media komen’ een interview in de Campuskrant?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s