Slordig geknipt

Peter Vandermeersch moet zijn personeel beter opjagen, want het laat steeds meer steken vallen. Vooral de mensen van de webredactie zijn blijkbaar grondig gedemotiveerd en dat uit zich dan in slordig werk. Redactioneel slordig werk, dat ziet natuurlijk geen hond. En daar klaag ik dan ook nooit over.

Maar als zelfs het photoshoppen er begint uit te zien alsof het met MSPaint is gedaan, gaat het wel erg op te vallen. Ik denk niet dat Kim Cattrall hier tevreden mee zou zijn, jongens. Of is het een sluwe techniek om de directie duidelijk te maken dat er dringend in nieuwe software geïnvesteerd moet worden?

2 gedachtes over “Slordig geknipt

  1. “Redactioneel slordig werk, dat ziet natuurlijk geen hond.” Ik ben zo’n hond. Vandaag bv, in een berichtje over een huurder die boven de Oostenrijkse incest-kelder woonde, overgenomen van Mail on Sunday en ondertekend door THV:

    “Dubanovsky zegt dat hij niet door had wat er precies aan de hand was. “Ik heb heel veel spijt dat ik de vreemde gedragingen van Fritzl niet eerder heb gemeld, het zal me voor de rest van mijn leven achtervolgen. Ik wou dat ik de klok kon terugdraaien. Het was overduidelijk wat er gebeurde maar ik sloeg er niet in de eindjes aan elkaar te knopen,” aldus Dubanovsky.”

    Ik sloeg er niet in dat over het hoofd te zien.

    (Het is nu 15:49 – even kijken hoe lang de webredactie er zal over doen om de fout te corrigeren.)

  2. Merk ook het creatief gebruik van het gezegde “de eindjes aan mekaar kunnen knopen” op. Want hoewel hij de misdaden steeds wist op te lossen, slaagde Philippe Marlowe er zelden in de eindjes aan mekaar te knopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s