Benieuwd wat Vandermeersch daarop gaat antwoorden

Iedereen die denkt dat goede journalistiek en goede marketing probleemloos hand in hand gaan bij De Standaard, moet vooral dit slimme stukje van Frank Albers lezen.

Wij bij Radio Plasky zijn altijd blij kritische stukken van anderen te lezen. Staat er morgen in Knack een boze lezersbrief van de verontwaardigde Corelio-redacties? Ik ben benieuwd.

Advertenties

2 gedachtes over “Benieuwd wat Vandermeersch daarop gaat antwoorden

  1. Zoals te lezen valt in een van de reacties onder het stukje van Albers, horen redactie en commerciële dienst van een kwaliteitskrant los van elkaar te opereren en dat doen ze klaarblijkelijk ook bij De Standaard. Dat “de geloofwaardigheid van de media” hier in het gedrang komt, lijkt me dan ook wat bij de haren getrokken. Ik zou eerder concluderen dat de marketeers van Corelio beter zijn in het verkopen van kranten dan in het lezen ervan.

    Los daarvan stel ik Radio Plasky zeker op prijs maar reageren doe ik vooral als ik het oneens ben ;)

  2. Benieuwd of u vanuit dat perspectief De Standaard ook aanmoedigt om advertenties voor het Vlaams Belang te publiceren of een compilatiedvd van pornokoningin Jenna Jameson weg te geven. Dat zou ook geld opleveren.

    Ik verwacht ook dat milieuverenigingen hun magazines op gerecycleerd papier drukken en dat er in het blaadje van de AA geen advertenties voor alcoholische dranken staan. Als lezer zie ik één product en ik wil dat dat coherent is. Ik verwacht één blad met één inhoudelijke lijn. Ik verwacht ook dat de redactie die uitzet, en dat alle andere afdelingen die volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s