Schoenmaker, blijf bij uw standpunt

Kim Gevaert krijgt blijkbaar hevige reacties van fans die minder op de Belgische eenheid zijn gesteld dan zijzelf. Dat komt er dus van als je een petitie voor de Belgische solidariteit tekent. “Waarom zou de Vlaamse overheid u nog steunen?” vraagt een verontwaardigde supporter zich intelligent af. Fans die zo redeneren zou ik al niet in mijn achterban willen, maar dat is persoonlijke voorkeur natuurlijk. Ik veronderstel dat een mens zijn eigen groupies ook niet kiest. En misschien heb je dat soort dingen wel automatisch voor met sportliefhebbers.

Enfin, je denkt dus dat het niet stommer wordt dan dat, maar dat doet het wel.

Gevaert haar manager laat namelijk weten dat ze nooit de bedoeling heeft gehad een politiek standpunt in te nemen. Nee, natuurlijk niet, niemand tekent een petitie om daarmee duidelijk te maken welk standpunt hij inneemt. Welke perfide geest is er op dat idee gekomen?

De manager meldt ook nog: “Kim wenst deze discussie te beëindigen en zich weer te concentreren op wat ze echt graag doet: atletiek.” Dat juich ik dan wel weer toe. Daar had ze in de eerste plaats al bij moeten blijven.

Disclaimer: Met deze uitzending heeft Radio Plasky natuurlijk niet de bedoeling om commentaar te geven op Gevaert haar gestuntel. We willen dit onderwerp dan ook graag afsluiten en ons concentreren op wat we echt graag doen: commentaar geven op mensen hun gestuntel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s